SignUp Software söker en seniorkonsult och team-lead till vårt ReadSoft team

SignUp söker en erfaren seniorkonsult med flerårig erfarenhet av Readsoft Invoices till vårt huvudkontor i Stockholm. Som seniorkonsult och team-lead kommer du att leda vårt ReadSoft konsultteam samt driva implentationsprojekt av ReadSoft Invoices hos våra kunder.

Om tjänsten

Som teamledare för vårt ReadSoft-team arbetar du med ett erfaret och motiverat team av ReadSoft-konsulter. Teamet implementerar, uppgraderar, utbildar och anpassar ReadSoft Invoices hos våra kunder och partners över hela världen.

Hos SignUp får du ett spännande och utmanande jobb där du kommer att driva installationsprojekt samt kvalitetssäkra Readsoft Invoices hos våra kunder. SignUp är ett internationellt bolag med kunder och partners utspridda över hela världen, så rollen som seniorkonsult och team-lead kan innebära en del resor.

Din profil

Vi söker dig som är självgående och erfaren samt har en gedigen konsultbakgrund. Erfarenhet av att jobba mot ekonomiavdelningar är självklart ett plus. Vi ser gärna att du behärskar Engelska och Svenska flytande i både tal och skrift. I och med att du kommer leda och utbilda våra kunder är det viktigt att du kan kommunicera på ett pedagogiskt sätt.

– 4-5 års erfarenhet av att arbeta med ReadSoft Invoices, erfarenhet av ReadSoft Online är ett plus

– Stark kommunikatör i både tal och skrift

– Erfarenhet av projektledning

– Erfarenhet av att leda kundprojekt

Vår organisation präglas av en informell atmosfär där man arbetar självständigt mot gemensamma mål – att nå resultat och värna om våra kunder.

Ansökan

Skicka din ansökan tillsammans med referenser via mail till fredrik.eriksson@signupsoftware.com

Om oss

SignUp Software är ett snabbt växande IT-företag som utvecklar ExFlow, en marknadsledande fakturahanteringslösning för Microsoft Dynamics 365, AX och NAV.

ExFlow är en fullt integrerad fakturahanteringslösning som är utvecklad direkt för Microsoft Dynamics. Med ExFlow kan organisationer öka effektiviteten i sin fakturahanteringsprocess vilket sänker kostnaderna och genererar betydande processbesparingar. Globalt använder fler än 700 företag ExFlow för att effektivisera sin fakturahantering. SignUp har kontor och/eller partners i 16 länder över hela världen.

Som arbetsgivare erbjuder SignUp Software dig:

– Att arbeta på en företag med en växande global marknad

– Att arbeta med den senaste tekniken

– En arbetsplats där vi värnar om en god arbetsmiljö och ett fördomsfritt klimat

– Bra villkor för tjänstepension och sjukvårdsförsäkring, samt generöst friskvårdsbidrag

SignUp

© 2019 SignUp Software AB