Systemutvecklare i Microsoft Dynamics NAV

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i vårt utvecklarteam och delta i utveckling av vår produkt ExFlow NAV som är en tilläggsmodul för Dynamics NAV.

Din bakgrund

Vi ser att du har minst 2-3 års yrkeserfarenhet inom affärssystemsutveckling med god insikt i hur verksamheter fungerar. Du behärskar: Navision C/AL, C/SIDE och SQL. God svenska och engelska är en förutsättning. Oavsett bakgrund så har du någon form av dokumenterad erfarenhet av NAV-utveckling. Det är en fördel om du är certifierad i NAV, dock inget krav.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, flexibel och öppen för förändringar. Du drivs av nya utmaningar och tycker om när det händer saker. Du känner ansvar och har förmåga att göra rätt prioriteringar i arbetet. Du har en vilja att hela tiden förbättra funktionalitet och kan ta åt dig både positiv och negativ kritik. Du finner det stimulerande att lära nytt samt att dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du är en självgående person med positiv attityd som har lätt för att samarbeta och kommunicera med verksamheten.

Förmåner

Du får möjligheten att jobba hos ett snabbt expanderande och framgångsrikt företag. Arbetet sker i fräscha lokaler tillsammans med trevliga och positiva människor. Du ges möjlighet till vidareutbildning när det anses nödvändigt.

Frågor

För frågor kring tjänsten kontakta Henrik Garvner, VD, via mail henrik.garvner@signup.se.

Ansökan

Skicka din ansökan tillsammans med dina övriga ansökningshandlingar till henrik.garvner@signup.se.


SignUp

© 2019 SignUp Software AB