SignUp söker Readsoft Konsult

SignUp söker en erfaren konsult/applikationsspecialist med flerårig erfarenhet av Readsoft INVOICES till huvudkontoret i Stockholm. Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb där du kommer att driva installationsprojekt samt kvalitetssäkra Readsoft INVOICES ute hos våra kunder.

Om oss

SignUp är ett snabbväxande It-företag med lång erfarenhet inom elektronisk fakturahantering med inriktning på kunder som använder Microsofts affärssystem Dynamics AX och NAV. Med över 500 kunder och 45 partners i 13 länder har ExFlow AX och ExFlow NAV blivit det självklara valet för företag som använder  Dynamics som affärssystem.

Om tjänsten

Många av våra kunder väljer att använda ExFlow ihop med tolkningsprogramvaran Readsoft INVOICES och vi behöver därför nu utöka vårt Readsoft-team med ytterligare en konsult/applikationsspecialist.

Som applikationsspecialist hos oss kommer du att arbeta med installationer, uppgraderingar, testning samt optimering av programvaran. Att utbilda våra kunder ingår också i rollen.

SignUp är ett internationellt företag och våra kunder är spridda över hela världen. Det innebär att arbetet kan innefatta en del resor.

Om dig

Den person vi söker har minst två års erfarenhet av arbete med Readsoft INVOICES. Du bör ha en teknisk bakgrund som konsult och erfarenhet från en ekonomiavdelning är en bonus. Erfarenhet av Readsoft ONLINE är även det ett plus.

Du behärskar Engelska och Svenska flytande i både tal och skrift. Då du kommer utbilda våra kunder är det viktigt att du kan förklara saker för andra på ett pedagogiskt sätt.

Vår organisation präglas av en informell atmosfär där man arbetar självständigt mot gemensamma mål – att nå resultat och värna om våra kunder. En glad och positiv person kommer garanterat att passa in hos oss!

Kompetens

  • Minst 4 års arbetslivserfarenhet
  • Minst 2 års högre utbildning

Frågor kring tjänsten besvaras av Henrik Garvner, VD, via mail henrik.garvner@signup.se.

Ansökan

Skicka din ansökan tillsammans med referenser via mail till henrik.garvner@signup.se.

 

 

 

SignUp

© 2019 SignUp Software AB