Om SignUp

SignUp är ett snabbväxande IT-företag med lång erfarenhet inom elektronisk faktura- och avtalshantering. Vi specialiserar oss på att utveckla och marknadsföra applikationer som ökar företags lönsamhet genom att effektivisera deras hantering av leverantörsfakturor och avtal.

Elektronisk fakturahantering är en växande marknad. Fler och fler företag inser hur stora kostnadsbesparingar man kan göra. Våra produkter för elektronisk fakturahantering, ExFlow® AX och ExFlow® NAV, är idag det självklara valet för företag som använder Microsofts affärssystem Dynamics AX och Dynamics NAV. ExDoc®, vår lösning för elektronisk avtalshantering, har rönt stora framgångar genom att effektivisera hur våra kunder hanterar sina avtal och andra affärskritiska dokument.

SignUp har genom 64 återförsäljare i 16 länder byggt upp en kundbas på över 600 företag, varav många globala organisationer med verksamhet i fler än 40 länder. Våra lösningar hanterar idag över 20 miljoner fakturor och 300 000 avtal på årsbasis. Företaget grundades 1999 och har idag ca 45 anställda, alla med gedigen erfarenhet och kunskap inom utveckling och försäljning av IT-lösningar.


 

Follow SignUp Software AB

Prenumera på nyheter från oss och få de levererade direkt i din inbox genom att följa vårt Pressrum. Klicka på “Follow-knappen” ovan.

Vanforetag-2018_570

SignUp Software stödjer Världsnaturfonden WWFs viktiga miljö- och naturvårdsarbete, både i Sverige och i andra delar av världen som Vänföretag.

SignUp

© 2019 SignUp Software AB