Om SignUp

SignUp är ett snabbväxande IT-företag med lång erfarenhet av elektronisk faktura- och avtalshantering. Vi specialiserar oss på att utveckla och marknadsföra applikationer för ökad lönsamhet hos företag. Målet är att effektivisera arbetssätt genom accounts payable automation eller elektronisk fakturahantering. Att automatisera tidskrävande uppgifter frigör tid och resurser som annars läggs på rutinuppgifter, men kan användas till viktigare saker. Vi vill göra det möjligt för dina medarbetare att lägga sina arbetsdagar på att skapa mervärde, snarare än att sitta med högar av pappersfakturor.

Accounts payable automation sparar pengar och tid

Elektronisk fakturahantering är en växande marknad. Fler och fler får upp ögonen för möjligheten till stora kostnadsbesparingar. Våra produkter ExFlow® AX och ExFlow® NAV är idag självklara val för företag som använder Microsofts affärssystem Dynamics AX och Dynamics NAV.

ExDoc® är vår lösning för elektronisk avtalshantering, som har fått stor framgång genom effektiviserad hantering av avtal och andra affärskritiska dokument.

Kundbas med över 600 företag

SignUp grundades 1999 och har just nu runt 35 anställda. Alla bidrar med gedigen erfarenhet och kunskap inom utveckling och försäljning av IT-lösningar. Genom 53 återförsäljare i 16 länder har vi byggt en kundbas med över 600 företag. Flera är globala organisationer med verksamhet i mer än 40 länder. Våra lösningar hanterar över 20 miljoner fakturor och 300 000 avtal på årsbasis.

Vi brinner för att leverera goda resultat för dig, i kombination med förbättrade rutiner och minskad stress hos dina medarbetare. Vill du också uppleva skillnaden som accounts payable automation innebär för små, medelstora och stora företag? Eller har du en fråga om SignUp?

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

SignUp

© 2019 SignUp Software AB