SignUp Software söker en juniorkonsult till vårt ReadSoft team

SignUp söker en utåtriktad och driven juniorkonsult med erfarenhet av Readsoft Invoices eller ReadSoft Online till vårt huvudkontor i Stockholm. Som juniorkonsult i vårt ReadSoft-team kommer du att arbeta med att implementera, uppgradera och testa ReadSoft Invoices hos våra kunder.

Om tjänsten

Vårt ReadSoft-konsultteam arbetar nära våra partners med att implementera, uppgradera och testa ReadSoft Invoices implentationer hos våra kunder. Vi har en öppen arbetsmiljö där majoriteten av våra projekt är korsfunktionella. Din roll innebär att du också att du stöttar våra kunder med de utmaningar som kan uppstå i ett projekt – från implementation, via kvalitetsäkring och utbildning.

SignUp är ett internationellt bolag med kunder och partners utspridda över hela världen, så rollen kan innebära internationella kontakter.

Din profil

Vi tror att du är en utåtriktad och driven konsult med några års bakgrund som arbetar med ReadSoft Faktura eller ReadSoft Online. Vi ser gärna att du behärskar Engelska och Svenska flytande i både tal och skrift.

– Ca 2 års erfarenhet av att arbeta med ReadSoft Invoices eller ReadSoft Online

– Erfarenhet av att arbeta i projekt med kunder

– Flytande engelska, flytande svenska är meriterande

– Teknisk akademisk bakgrund är meriterande

Vår organisation präglas av en informell atmosfär där man arbetar självständigt mot gemensamma mål – att nå resultat och värna om våra kunder.

Ansökan

Skicka din ansökan tillsammans med referenser via mail till fredrik.eriksson@signupsoftware.com

Om oss

SignUp Software är ett snabbt växande IT-företag som utvecklar ExFlow, en marknadsledande fakturahanteringslösning för Microsoft Dynamics 365, AX och NAV.

ExFlow är en fullt integrerad fakturahanteringslösning som är utvecklad direkt för Microsoft Dynamics. Med ExFlow kan organisationer öka effektiviteten i sin fakturahanteringsprocess vilket sänker kostnaderna och genererar betydande processbesparingar. Globalt använder fler än 700 företag ExFlow för att effektivisera sin fakturahantering. SignUp har kontor och/eller partners i 16 länder över hela världen.

Som arbetsgivare erbjuder SignUp Software dig:

– Att arbeta på en företag med en växande global marknad

– Att arbeta med den senaste tekniken

– En arbetsplats där vi värnar om en god arbetsmiljö och ett fördomsfritt klimat

– Bra villkor för tjänstepension och sjukvårdsförsäkring, samt friskvårdsbidrag

SignUp

© 2019 SignUp Software AB