GUI Designer till ExFlow

 Projektet

SignUp utvecklar och marknadsför applikationer för elektronisk faktura- och avtalshantering. Under 2014 har företaget fått en helt ny grafisk profil och nu är det dags för vår applikation ExFlow att få en facelift.

Vi söker därför en GUI-designer som på projektbasis vill hjälpa oss att ta fram ett nytt grafiskt Interface för vår applikation, som är en add-on till Dynamics affärsystem.

Arbetet kommer ske i projektform. Vi kommer att välja ut några sökande som får göra ett par förslag var. Uppdraget gäller primärt grafik och design, ingen ändring ska göras i funktionalitet.

Internt kommer projektet att drivas gemensamt av marknad, utveckling och försäljning.

ExFlow

Har över 10 000 dagliga användare världen över och innehåller applikationer för PC, webb samt de vanligaste mobil- och surfplattformarna.

Du

Har dokumenterad erfarenhet av webbdesign som kan styrkas av prover och referenser. Är van att designa avancerade webbsystem som används på multipla plattformar. God svenska/engelska är en förutsättning.

Frågor

För frågor kring projektet kontakta Linda Nilsson, Marketing Communcations, via mail linda.nilsson@signup.se.

Ansökan

Skicka din ansökan tillsammans med referenser och arbetsprov via mail till linda.nilsson@signup.se senast den 1:a oktober 2014. Därefter sker ett första urval och projektet beräknas börja i mitten av oktober.

 

SignUp söker GUI-designer.

 

SignUp

© 2019 SignUp Software AB